Biscuiti cu dulceata

Aluatul din acesti biscuiti este un aluat clasic de fursecuri, iar in combinatie cu o dulceata de capsuni, rezultatul este unul delicios.

Ingrediente: 250 g unt moale, 140 g zahar, 1 galbenus, 2 linguri extract de vanilie, 300 g faina

Mod de preparare:

  • se amesteca untul cu zaharul, se adauga galbenusul, vanilia, faina in ploaie
  • se framanta aluatul pana la incorporarea ingredientelor
  • se intinde aluatul intr-o foaie dreptunghiulara
  • se unge cu dulceata (de care doriti)
  • se ruleaza, se infasoara in folie alimentar si se da la rece pentru 30 de minute
  • se taie rondele de aluat,┬áse pun in tava tapetata cu hartie si se coc pana ce capata o culoare aurie

Pofta buna !

 

2 thoughts on “Biscuiti cu dulceata”

  1. Acum i-am scos din cuptor si sunt minunati. Sper sa-i savureze si Alexandra cu placere.Va pup pe toti.Chiar azi, reteta postata de tine, m-a scos dintr-un impas. Nu stiam ce sa mai fac “dulce”. Multumesc

    1. Sper sa-i placa si Alexandrei. Ma bucur ca aceasta reteta te-a scos din impas. Neaparat sa incerci Button Cookies. Crede-ma…ti se topesc in gura…la propriu. Va pup !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*